Comments

Welcome — 17 Comments

  • Tof dat je mee wil ruilen, Gerrie. Zo kan je starten:

   • Open de menukeuze “De lijst”
   • Kies “Beginnen met ruilen”
   • Volg de instructies

   Bedankt voor de aanmoediging.

  • Mary,

   No, if you were on the list before, you don’t need to sign up again. I received the most recent list from Marga. I am updating it. I’ll send it to everyone by the end of June.

   Sorry, my translation plugin doesn’t operate on the comments. The problem is mutual, because many people on the siggy list don’t understand or write English. Maybe for the time being you can try and use Google Translate.

 1. Fijn dat er een nieuwe start wordt gemaakt.
  Misschien is het mogelijk om in een toekomstige nieuwsbrief o.i.d er op te wijzen dat onder ruilen wordt verstaan “echt ruilen”.
  Al meer dan een jaar wacht ik al op een paar siggies. Zelf heb ik ze wel verstuurd.
  Zoiets beneemt mij een beetje de lust, hoewel ik het een erg leuke hobby vind. Misschien gaat het nu beter.
  Veel succes en ik kijk uit naar al het. Ieuws.
  Hartelijke groeten.
  Ineke Bonhof, Almere

  • Bedankt Ineke voor de aanmoediging.

   We hebben allemaal — ikzelf ook — al wel eens te maken met mensen die geen siggy terugsturen of siggy’s die onderweg verloren gaan. Stuur de personen in kwestie nog eens een vriendelijke e-mail. Lukt het niet, laat me dan iets weten via e-mail of het contactformulier op deze site. Dan kan ik proberen om die mensen aan te moedigen.

 2. Hallo Wouter, Heel veel succes met het beheer van de Siggy lijst, ik hoop dat er weer wat meer lijn in het geheel komt. Door de wisseling van beheerders en zeer onregelmatige updates is het ruilen bij mij nogal op de achtergrond geraakt. Maar zou het wel leuk vinden om mijn stapeltje nog uit te breiden. Groetjes Dineke, Muntendam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Terug naar de top