Reacties

De bijgewerkte lijst van 21 october 2017 — 3 reacties

 1. Ik heb meer dan 10 jaar siggies geruild. Nu hangen er 2 siggy quilts van me op de tentoonstelling in Breda. Naar aanleiding daarvan krijg ik diverse vragen. Een dame wil graag op de lijst. Haar email is stellavandomburg@gmail.com. Alvast dank.

  • Marjo,

   Proficiat en succes met de tentoonstelling.

   Ondertussen heb ik Stella gecontacteerd. Zij maakt momenteel haar eerste siggy en staat binnenkort mee op de lijst.

   • Bedankt Marjo en Wouter voor jullie moeite; ik heb begrepen dat ik nu kan beginnen met ruilen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar de top