Comments

The updated list of July 2nd, 2017 — 5 Comments

 1. In het verleden was er ook een update siggylijst, dus alleen de nieuwe mensen en de mensen die stopten of een ander huisadres of mailadres kregen. Dat vind ik zelf fijn. Veel gemakkelijker om bij te houden.
  Groetjes en veel succes Wouter.

  • Hallo Marieke,

   In het verleden met Annelies was dat inderdaad zo. Maar Marga heeft die gewoonte doorbroken. ‘t Is voor mij extra werk om zulke bijkomende lijstjes elk kwartaal op punt te zetten. Ik bekijk wat ik kan doen!

   Groetjes,
   Wouter De Backer

  • Hallo,

   FF iets anders. Je hebt waarschijnlijk ook gemerkt dat de lijst gekrompen is van ongeveer 700 verzamelaars naar iets meer dan 200. Ik ben achter de schermen bezig om een deel van de andere 500 te recupereren van oude lijsten. Dat lijkt mij voorlopig voor velen onder ons belangrijker dan de manier waarop een nieuwe lijst bezorgd wordt.

   Groetjes,
   Wouter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− two = 1

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Terug naar de top